Sunday, April 23, 2023

Десетто предавање ХГ - видеа

Почитувани студенти,

Во прилог се повеќе видеоклипови кои се однесуваат на генетските аспекти на глувоста и слепилото.
Предметен наставник 
No comments:

Post a Comment