Tuesday, September 12, 2023

Резултати од испитот ФФА - 12.09.2023

Почитувани студенти,

Во прилог се резултатите од утринскиот испит по Физиологија со функционална анатомија. Честитки за положените студентки. Оцени пишување најверојатно во четврток (ако не се случат непредвидени работи). Утре би требало да има посебен пост за пишување оцени.

Реден број

Број на индекс

Бодови

Оценка

1.       

25640/21

36

6

2.       

10914/21

36

6

3.       

10937/21

31

5

4.       

10945/21

30

5

5.       

25820/22

29

5

6.       

24645/18

24

5

7.       

25816/22

21

5

8.       

25631/21

20

5

9.       

11136/22

19

5

10.   

25803/22

17

5

11.   

11091/22

16

5

12.   

11151/22

16

5

13.   

11115/22

14

5

14.   

11138/22

13

5

15.   

25808/22

11

5

16.   

25836/22

10

5

17.   

25805/22

10

5

18.   

9519/16

8

5

19.   

11107/22

7

5

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment