Saturday, August 24, 2013

Потсетник распоред на испити за сесија август-септември 2013

Почитувани студенти,
Сакам да ве потсетам со термините за полагање испити во престојната сесијата август-септември 2013 година која започнува иднава седмица. Се полага во две декади, од кои вие имате право да изберете една. Сите испити започнуваат во 08:15 часот, а вие сте должни да бидете 15 минути порано пред библиотеката на нашиот Институт. Со вас треба да носите пријава со прикачена уплатница за испит.

Прва декада
29.08.2013 во 08:15 ФФА, Фонијатрија (дефектолози), Генетика и Физиологија (психолози)
30.08.2013 во 08:15 ХГ, ХГ1, ХГ2, МОИ, МОИ1 и МОИ2

Втора декада
05.09.2013 во 08:15 ФФА, Фонијатрија (дефектолози), Генетика и Физиологија (психолози)
06.09.2013 во 08:15 ХГ, ХГ1, ХГ2, МОИ, МОИ1 и МОИ2

Се надевам дека испитите сте ги пријавиле електронски.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment