Saturday, August 10, 2013

Journal of Evolution of Medical and Dental Sciences


Почитувани колешки и колеги,
Денес сум почестен со уште едно задолжение. Имено, на покана на главниот уредник на Journal of Evolution of Medical and Dental Sciences станав сениор уредник во нивниот уредувачки одбор. Ова е уште еден доказ за мојот придонес во едитирањето на списанија од медицинската и дефектолошката наука. Благодарност до главниот уредник Dr Sridhar за укажаната чест.
Сениор едитор 

No comments:

Post a Comment