Monday, August 19, 2013

15 ЕКТС поени - август 2013

Почитувани студенти,
Се надевам дека добро се одморивте и дека успеавте да се мобилизирате за учење на заостанатите предмети. Сите оние кои немаат освоено 15 ЕКТС поени ако сакаат да полагаат во есенската сесија ќе имаат само еден термин да го сторат тоа. Ве поканувам во четврток на 22.08.2013 во периодот од 10:00 до 13:00 часот со добро подготвени материјали да дојдете во мојата канцеларија и да ги одбраните вашите задачи.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment