Sunday, May 10, 2020

13-то предавање ХГ - 12.05.2020

Почитувани студенти,
Во вторник на 12.05.2020, 13-то предавање по Хумана генетика ќе се одржи на платформата Микрософт Тимс со почеток во 08:30 часот. Ве очекувам сите што го имате запишано предметот во летниот семестар во 2020 година.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment