Friday, May 15, 2020

Во научен одбор на онлајн конференција во Полска

Почитувани читатели,
Со задоволство сакам да ве информирам дека сум поканет од проф. д-р Јоана Косевска (моја долгогодишна соработничка) да бидам член на научниот одбор на Научно-практичната конференција: „Фокус на аутизмот во инклузивната едукација“ што ќе се одржи онлајн, а е во организација на Педагошкиот универзитет од Краков и Универзитетот во Нортхемптон од Велика Британија. Покрај учеството во научниот одбор, имам и презентација на труд која вчера ја предадов во програмот Power Point со нарација. Сите трудови и презентации ќе бидат објавени на веб страницата од 8 до 28 јуни, така што секој од вас ќе може да ги посети.
Претседател на МНЗА

No comments:

Post a Comment