Thursday, April 25, 2024

15 ЕКТС поени - 26.04.2024

Почитувани студенти,

Сите што треба да одговарате за 15 ЕКТС поени, ве поканувам утре петок од 13:00 до 14:00 во мојот кабинет.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment