Sunday, December 4, 2016

15 ЕКТС поени - 06.12.2016

Почитувани студенти,
Сите вие кои сте вонредни студенти од прва година и останатите генерации, или редовни студенти од погорните генерации, а немате освоено 15 ЕКТС поени ве поканувам во вторник на 6 декември од 10:00 до 13:00 часот да си ја завршите таа обврска.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment