Wednesday, November 30, 2016

Термини за испити втор циклус на студии - февруарска сесија 2017

Почитувани постдипломци,
Ви ги давам на увид термините за полагање на моите испити од втор циклус студии за февруарската сесија. Тоа се следните датуми:

14.02.2017
Аутизам во 09:00 часот
Медицинска рехабилитација на лица со моторни нарушувања во 12:00 часот

24.02.2017
Аутизам во 09:00 часот
Медицинска рехабилитација на лица со моторни нарушувања во 12:00 часот

Нека е со лесно подготвувањето на испитите.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment