Sunday, November 27, 2016

Предавање на семинарски трудови - променети термини за вторник

Почитувани студенти,
Сакам да ве информирам дека предавањето на семинарските трудови ќе се одвива на 28 и 29 ноември во мојот кабинет во термини од 09:30 до 11:30 и од 13.30 до 15:00 часот. Ве молам за строго придржување на термините бидејќи рокот за предавање истекува, а јас немам други термини предвидено за оваа намена. Се надевам на разбирање од ваша страна. 
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment