Wednesday, November 2, 2016

Резултати од првиот колкоквиум Генетика и Физиологија - 02.11.2016

Почитувани студенти,
Во прилог се резултатите од првиот колоквиум по предметите Генетика и Физиологија одржан утрово. Честитки до студентката што положи. Со другите се гледаме од јануарска сесија натаму.

ФизиологијаРеден број
Број на индекс
ЕКТС
поени
1.       
24065/16
18
2.       
9485/16
11.5


Генетика


Реден број
Број на иднекс
ЕКТС
поени
1.       
9484/16
12
2.       
23983/16
7Предметен наставник

No comments:

Post a Comment