Wednesday, November 30, 2016

Термини за моите испити прв циклус студии - јануарска сесија 2017

Почитувани студенти,
Крајно време е да еднете и да се подготвувате за јануарската испитна сесија. Немате многу време за калкулирање

Прва декада:
17.01.2017 Генетика, Физиологија, ФФА во 08:15 часот
18.01.2017 ХГ и МОИ во 08:15 часот

Втора декада
26.01.2017 Генетика, Физиологија, ФФА во 08:15 часот
27.01.2017 ХГ и МОИ во 08:15 часот

Па ајде нека ви е со среќа подготовката на испитите!
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment