Monday, December 12, 2016

15 ЕКТС поени - 13.12.2016

Почитувани студенти,
Ве поканувам утре 13.12.2016 година по втор пат во периодот меѓу 12:00 и 14:30 часот да си ја завршите обврската за 15 ЕКТС поени. Се ближи крајот на семестарот и не очекувајте уште многу вакви термини.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment