Sunday, September 2, 2018

Пишување оцени - 04.09.2018

Почитувани студенти,
Ве поканувам сите вас кои положивте испити во првата декада да дојдете во вторник на 04.09.2018 година во периодот од 10:00 до 12:00 часот да земете оцена. Истиот тој термин треба да дојдат и оние кои беа пуштени условно за да одговараат устно. Сакам да ве информирам дека следниот ваков термин за пишување оцени ќе биде најверојатно на 07.09.2018, а за термините ќе бидете дополнително известени. Доколку студентите што имаат за условно полагање не се чувствуваат подготвени за првиот термин, тогаш ќе може да дојдат во вториот термин.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment