Tuesday, September 4, 2018

Информација за испитите од втора декада - септември 2018

Почитувани студенти,
Како што веќе знаете утре 05.09 се полага ФФА во електронска лабораторија од 08:00 часот, а  задутре ќе се полагаат ХГ и МОИ во сала за седници на ФЗФ исто така од 08:00 часот. Вие потребно е да дојдете со заверени пријави 15 минути пред почетокот на испитот. Притоа треба да имате освоено 15 ЕКТС поени по дотичниот предмет кој го полагате и испитот мора да ви биде електронски пријавен претходно.
Ви благодарам на разбирањето
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment