Tuesday, April 16, 2019

15 ЕКТС поени - 17.04.2019

Почитувани студенти,
Утре, 17.04.2019 година можете да дојдете да си ја завршите задачата за освојување на 15 ЕКТС поени во периодот од 10:00 до 11:30 часот. Користете ги овие термини што поскоро, затоа што нема да ги има многу до крајот на семестарот.
Ви благодарам на разбирањето.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment