Wednesday, April 24, 2019

15 ЕКТС поени и консултации - 25.04.2019

Почитувани студенти,
Утре, 25.04.2019 година на ваше барање ќе може да ги предадете семинарските трудови по Хумана генетика. Консултациите од денес се префрлаат за утре. Исто така другите студенти ќе можат да си ја завршат задачата за освојување на 15 ЕКТС поени во периодот од 10:00 до 12:00 часот. 
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment