Monday, April 8, 2019

Аутизам предавања за постдипломци

Почитувани постдипломци,
Сакам да ве известам дека предавањата по предметот Аутизам од вториот циклус на студии ќе започнат следниов викенд на 13 и 14 април во слушална 11 на ФЗФ со почеток во 09:30 часот. Секој ден се предвидени по 4 академски часа со паузи. Предметот се реализира со вкупен фонд од 24 часа, што ќе значи дека до крајот на месец мај ќе треба да се видиме вкупно 6 пати. Предавањата се задолжителни за сите 11 новозапишани и презапишани постдипломци.

Со почит,
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment