Monday, April 22, 2019

Десетто предавање ХГ - 23.04.2019

Почитувани студенти,
Утре во редовниот термин ќе се одржи десеттото по ред предавање по предметот Хумана генетика. Ќе ви биде предавано за генетски аспекти на глувоста и слепилото. Предлагам да ги прегледате следните видеоклипови:


Предметен наставник

No comments:

Post a Comment