Tuesday, June 13, 2023

Пишување оцени - 16.06.2023

Почитувани студенти,

Сите кои треба да земете оцени од оваа сесија, или од некои минати сесии, ве поканувам во петок од 8:00 до 10:00 да ги оставите индексите во библиотеката на ИСЕР во посебна кутија со моето име. Јас ќе пишувам оцени од 10:00 до 10:30, а потоа ќе може да си ги земете индексите назад. Тие што не можат да дојдат ги информирам дека следната седмица во чќетврток или петок ќе има уште еден ваков термин.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment