Monday, May 13, 2013

15 ЕКТС поени - мај 2013

Почитувани студенти,
Во четврток на 16.05.2013 од 11:00 до 14:00 часот ве поканувам да си ја завршите обврската со 15 ЕКТС поени.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment