Saturday, May 4, 2013

Мики Јевремовиќ - Бевме деца

Драги мои,
Голема сабота е, за прв пат во мојот живот - Велигден се чествува во летна атмосфера. Не престанува носталгијата по детството. „Тоа лето да се врати кога дете бев јас„... Погледајте ја оваа прекрасна обработка на Мики Јевремовиќ под наслов „Бевме деца„. Авторот на видеоклипот се потрудил да стави прекрасни пејсажи. Потрошете две и пол минути и погледајте го видеото и одморете ги своите очи.
DJ Vac

No comments:

Post a Comment