Monday, May 13, 2013

Триенаесетто предавање ХГ - 2013

Почитувани студенти,
Како што веќе неколку пати напоменав утре ќе биде последното предавање по Хумана генетика и ќе се однесува на Генска терапија. Другите поглавја се предавани пред празниците. На линкот од стариот блог ги имате и нив. Предавањето започнува во 8.00 часот. Потоа во 9.00 прва и втора група вежби кои ќе имаат семинар и потписи. Во 10:00 или нешто потоа треба да дојдат трета и четврта група. Ве молам не ги заборавајте практикумите, индексите и фотоапаратите :) Не закажувајте други обрвски на ФЗФ пред 12:00 часот, зашто не можам точно да ги предвидам термините на групите бидејќи сте премногу студенти.

No comments:

Post a Comment