Friday, April 1, 2016

Резултати од првиот колоквиум ХГ - 01.04.2016

Почитувани студенти,
Во прилог се резултатите од утринскио колоквиум по Хумана генетика. Не е првоаприлска шега не положи ниту еден студент. Жалам поради тоа.Реден број
Број на индекс
Бодови
1.       
7904/12
13
2.       
22132/10
6
3.       
7021/10
4.5Предметен наставник

No comments:

Post a Comment