Monday, April 4, 2016

Проф. д-р Владимир Трајковски гостин во „Гласот на народот"

Почитувани колешки и колеги, драги пријатели,
Сакам да ве известам дека вечерва (04.04.2016 година) ќе бидам гостин во емисијата ГЛАСОТ НА НАРОДОТ со Слободан Томиќ на ТВ СОНЦЕ во 20:20 часот ВО Ж И В О на дебатна емисија на тема: АУТИЗМОТ- НАЦИОНАЛЕН ЗДРАВСТВЕН ПРИОРИТЕТ! Гости: Проф. д-р Владимир Трајковски и доц. д-р Аспазија Софијанова, родители и студенти од Институтот за дефектологија при Филозофскиот факултет во Скопје. Ве поканувам да не следите преку ТВ, или доколку не сте во можносттогаш ќе можете да ја гледате емисијата во живо преку веб страницата на ТВ СОНЦЕ или преку WEBMAX TV.
Претседател на МНЗА

No comments:

Post a Comment