Wednesday, June 26, 2019

Резултати од испитот МОИ - 26.06.2019

Почитувани студенти,
Во прилог се резултатите од утринскиот испит по Медицински основи на инвалидноста. Шест студентки го положија испитот и јас им честитам во оваа пригода. На другите им посакувам повеќе учење во текот на летото.

Реден број
Број на индекс
Бодови
Оценка
1.       
23115/13
58.5
9
2.       
8554/14
39
6
3.       
24078/16
38
6
4.       
24079/16
37
6
5.       
23281/14
36
6
6.       
23164/13
36
6
7.       
8521/14
26
5
8.       
23532/14
26
5
9.       
23781/15
24
5
10.   
10225/18
23
5
11.   
8590/14
20
5
12.   
8538/14
19
5
13.   
8575/14
11.5
5
14.   
23152/13
11
5
15.   
23100/13
9
5
16.   
9127/15
8
5
17.   
9097/15
7
5
18.   
9519/16
4
5
19.   
23764/15
4
5
20.   
23758/15
4
5
21.   
23760/15
2
5
22.   
8939/15
1
5

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment