Wednesday, June 26, 2019

Резултати од испитот ХГ - 26.06.2019

Почитувани студенти,
Во прилог се резултатите од утринскиот испит по Хумана генетика. Само три студентки го положија испитот, а една е пуштена условно да го полага испитот устно во петок во 09:30 часот. Честитки до положените студентки. Утре ќе биде објавен пост за точното време на пишување оцени во петок.

Реден број
Број на индекс
Бодови
Оценка
1.       
10205/18
47
7
2.       
24054/16
41
7
3.       
10110/17
38
6
4.       
8573/14
34
условно
5.       
6991/10
30.5
5
6.       
24543/17
29.5
5
7.       
9474/16
28.5
5
8.       
7896/12
27.5
5
9.       
10204/18
26
5
10.   
24081/16
26
5
11.   
23784/15
24.5
5
12.   
8583/14
23.5
5
13.   
24638/18
22.5
5
14.   
9477/16
22
5
15.   
8512/14
20.5
5
16.   
10074/17
20
5
17.   
7872/12
16
5
18.   
7093/11
14.5
5
19.   
9478/16
12.5
5
20.   
24603/18
11
5
21.   
23767/15
11
5
22.   
22188/11
8
5
23.   
2696/03
7
5
24.   
8526/14
6.5
5

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment