Wednesday, December 30, 2020

Термини за полагање испити втор циклус студии - јануарска сесија 2021

Почитувани постдипломци,

Во прилог се термините за полагање испити по моите предмети од втор циклус на студии за есенската сесија:

Прва декада
27.01.2021 - Аутизам - 09:00 часот
27.01.2021 - Генетски аспекти на лицата со инвалидност - 10:00 часот
27.01.2021 -  Медицинска рехабилитација на моторни нартушувања - 11:00 часот

Втора декада
03.02.2021 -  Аутизам   09:00 часот
03.02.2021 - Генетски аспекти на лицата со инвалидност - 10:00 часот
03.02.2021 -  Медицинска рехабилитација на моторни нартушувања - 11:00 часот

Испитите ќе се полагаат устно преку платформата Мајкрософт Тимс. Го задржувам правото за промена на термините и начинот на полагање заради непредвидливи околности со епидемијата или друго дејство на виша сила, а вие сте должни да го следите овој блог. Линкот до платформата ќе го добиете во јануари. Среќно подготвување на испитите!

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment