Tuesday, December 8, 2020

Второ предавање АСН - 11.12.2020

Почитувани постдипломци,

Второто предавање по Аутистичен спектар на нарушувања ќе се одржи во петок на 11.12.2020 на платформата Мајкрософт Тимс со почеток од 17:00 до 20:00 часот. Овој пат се надевам дека нема да има технички проблеми или дејства на некаква друга виша сила. Присуството е задолжително за сите студенти од насоката ИП и аутизам. Вие сте должни редовно да го следитге овој блог или професионалниот ФБ профил, заради евентуални измени во распоредот.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment