Wednesday, December 30, 2020

5-то и 6-то предавање АСН

Почитувани постдипломци,

Како што ви најавив, петтото и шестото предавање по Аутистичен спектар на нарушувања ќе се одржат на платформата Мајкрософт Тимс во сабота и недела (02 и 03.01.2021 година) со почеток во 8:00 часот. Во двата денови ќе бидат одржани по 3 часови. Време на завршување на наставата меѓу 10:35 и 11:00 часот. Го задржувам правото за промена на термините заради виша сила. Вие сте должни редовно да го следите овој блог заради навремено информирање.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment