Monday, December 14, 2020

Заменето 10-то предавање ФФА - 15.12.2020

Почитувани студенти од ИСЕР,

Како што се договоривме минатиот четврток, утре 15 декември ќе го реализирам 10-тото предавање по предметот Физиологија со функционална анатомија. Предавањето е замена за тоа што нема да се одржи на 31.12.2020 година. Предавањето, а потоа и вежбите ќе се одржат на платформата Мајкрософт Тимс со почеток во 11:00 часот.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment