Thursday, December 17, 2020

3-то и 4-то предавање АСН

Почитувани постдипломци,

Како што ви најавив минатиот петок, третото и четвртото предавање по Аутистичен спектар на нарушувања ќе се одржат на платформата Мајкрософт Тимс во сабота и недела (19 и 20.12,2020 година) со почеток во 8:00 часот. Во двата денови ќе бидат одржани по 3 часови. Време на завршување на наставата меѓу 10:35 и 11:00 часот.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment