Saturday, December 5, 2020

Одложено првото предавање АСН - 06.12.2020

Почитувани постдипломци,

Заради техничка грешка 503 кај повеќето од вас, иако три постдипломки успеаја да влезат во системот, предавањето е одложено од денес за утре, а второто предавање дополнително ќе го договориме. Не знам што се случува со вашите компјутери или со вашите познавања од Мајкрософт Тимс, но јас утре (недела) сигурно ќе почнам со предавања АСН, па ако треба и само со три постдипломци. Вие проучете го добро упатството за користење на МТ, прашајте си некое ИТ лице во текот на денешниот ден и утре влезете во МТ нешто порано. Доколку не успеете и утре да влезете, предавањето ќе се снима и ќе можете да го гледате одложено. Ако не успеете да влезете преку сервисите на УКИМ, одете директно на teams.microsoft.com и со корисничко име и лозинка од Мајкрософт влезете во системот.

Ви благодарам на разбирањето. 

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment