Tuesday, June 21, 2022

Резултати од испитот ФФА - 21.06.2022

Почитувани студенти,

Во прилог се резултатите од утринскиот испит по Физиологија со функционална анатомија. Нема да кометирам многу, само ќе речам дека овој тест беше даден најмалку еднаш во јуни 2020 година.

Реден број

Број на индекс

Бодови

Оценка

1.       

10504/19

26

5

2.       

9453/16

19

5

3.       

10914/21

18

5

4.       

24649/18

15

5

5.       

24538/17

14

5

6.       

24509/17

12

5

7.       

25359/20

12

5

8.       

10937/21

12

5

9.       

10145/18

12

5

10.   

10472/19

11

5

11.   

24513/17

10

5

12.   

23564/14

10

5

13.   

24665/18

10

5

14.   

25608/21

10

5

15.   

9500/16

9

5

16.   

25379/20

9

5

17.   

10917/21

8

5

18.   

24535/17

8

5

19.   

10489/19

8

5

20.   

10484/19

8

5

21.   

25673/21

8

5

22.   

10503/19

7

5

23.   

25343/20

7

5

24.   

9481/16

7

5

25.   

24198/16

5

5

26.   

24645/18

4

5


Предметен наставник

No comments:

Post a Comment