Thursday, June 23, 2022

Резултати од испитот МОИ - 23.06.2022

Почитувани студенти,

Во прилог се резултатите од утринскиот испит по Медицински основи на инвалидноста. Ви посакувам мирно лето проследено со многу учење.

Реден број

Број на индекс

Бодови

Оценка

1.       

24208/17

7

5

2.       

10028/17

6

5

3.       

7896/12

4

5

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment