Monday, January 8, 2024

Потписи - 09.01.2024

Почитувани студенти од поранешните генерации,

Сите вие кои ги преслушувате моите два предмети ФФА и ХГФ, и ви треба потпис од мене, ќе треба да ги оставите индексите кај библиотекарката на ИСЕР во вторник 09.01.2024 од 8:00 до 10.30 часот. Потоа јас ќе ги потпишувам од 10:30 до 11:00 часот. Кој нема да заврши работа сега, нека го остави индексот од 15 јануари во истата библиотека и ќе треба да чека да го потпишам во некој нареден ден. Ова не важи за актуелните слушатели на моите предмети.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment