Friday, December 20, 2013

Резултати од вториот колоквиум ФФА и Физиологија

Почитувани студенти,
Повелете резултати од утринскиот втор колоквиум по Физиологија со функционална анатомија и Физиологија. честитки до положените.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment