Monday, November 30, 2015

Предавањето ХГ за овој четврток поместено на ФЗФ

Почитувани студенти,
Со повеќето од вас што предававте денес семинарски трудови зборевме за предавањето по Хумана гентика што треба да се одржи на 3 декември. Бидејќи слушална 11 на ФЗФ е слободна тој ден ве информирам дека треба да дојдете во неа 08:00 часот и ќе гледам до 10:30-10:40 да завршиме со часовите. Потоа имате куса пауза и од 11:00 часот почнува програмата во аулата на ФЗФ по повод 3 декември - меѓународнито ден на лицата со инвалидност. Со тоа ќе заштедиме на време.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment