Wednesday, November 4, 2015

Резултати од првиот колоквиум ФФА - 04.11.2015

Почитувани студенти од четврта година,
Во прилог се резултатите од првиот колоквиум по Физиологија со функционална анатомија одржан утрово. Резултатите полоши не можеа да бидат. Само една студентка го помина колоквиумот, другите ќе учат многу повеќе за во јануарска испитна сесија.

Reden broj
Broj na indeks
EKTS
poeni
1.       
22798/12
18
2.       
7901/12
13.5
3.       
7896/12
11.5
4.       
8206/12
8
5.       
22803/12
8
6.       
22814/12
6.5
7.       
22790/12
6
8.       
7870/12
6
9.       
22773/12
6
10.   
7906/12
5.5
11.   
22774/12
4.5
12.   
8189/12
4.5
13.   
7910/12
4
14.   
22811/12
3
15.   
7095/11
3
16.   
7869/12
2
17.   
22779/12
2

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment