Tuesday, May 24, 2016

15 ЕКТС поени - 27.05.2016 - трет пат

Почитувани студенти,
Ве поканувам на освојување на 15 ЕКТС поени на 27.05.2016 (шеток) во периодот од 10:00 до 14:00 часот да си ги завршите своите обврски, доколку сакате да ги полагате испитите во јунската сесија. До испитната сесија ќе има само уште еден ваков термин во периодот од 1 до 3 јуни и толку. Затоа ве замолувам да си ги завршите обврските навремено за да не дојдете во непријатна позиција да не можете да ги полагате испитите во таа таа сесија.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment