Friday, September 10, 2021

Резултати испит ФФА - 10.09.2021

Почитувани студенти,

Во прилог се резултатите од утринскиот испит по Физиологија со функционална анатомија. Една студентка има освоено 38 поени, другата 34 и таа е условно пуштена. Двете ќе мора да се јават на устен испит најверојатно во вторник наутро заради доутврдување на знаењето. Нека ми пишат е-пошта во понеделник попладне или нека чекаат да објавам пост на овој блог за времето на полагање.

Реден број

Број на индекс

Бодови

Оценка

1.      

25338/20

38

Усно

2.      

25348/20

34

Условно усно

3.      

9453/16

31

5

4.      

25353/20

28

5

5.      

10504/19

23

5

6.      

10058/17

21

5

7.      

24649/18

20

5

8.      

10145/18

19

5

9.      

25375/20

17

5

10.   

9506/16

16

5

11.   

24963/19

16

5

12.   

25379/20

15

5

13.   

24665/18

13

5

14.   

9481/16

12

5

15.   

10484/19

11

5

16.   

10732/20

11

5

17.   

25336/20

9

5

18.   

25359/20

9

5

19.   

10737/20

8

5

20.   

10503/19

6

5

21.   

9566/16

2

5

22.   

12345/12

0

5

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment