Monday, September 13, 2021

Резултати од испитот ХГФ - 13.09.2021

Почитувани студенти,

Во прилог се резултатите од утринскиот испит по Хумана генетика и физиологија. Сепак за брзо време успеав да прегледам 62 тестови. Има доста сомнителни одговори, препишувања, некаде сакам да го проверам знаењето. Студентките 10133/18 и 10166/18 ми должат објаснување како тоа на некои текстуални прашања имаат комплетно исти одговори (дури до точка и запирка). Кај сите што пишува усно да дојдат утре 14.09.2021 година во 9:00 часот пред мојот кабинет за да дополагаат усно. Таму каде што пишува дополнително треба да ги видам поените од минати активности во Ексел табелата во мојот компјутер за да можам да формирам оцена.

Реден број

Број на индекс

Бодови

Оценка

1.      

10634/20

59

Усно

2.      

10667/20

48

Дополнително

3.      

10186/18

45

Дополнително

4.      

10674/20

45

Усно

5.      

10529/19

44

Дополнително

6.      

10635/20

44

Дополнително

7.      

24661/18

43

Дополнително

8.      

25043/19

42

Дополнително

9.      

10647/20

42

Дополнително

10.   

10166/18

41

Усно

11.   

10536/19

41

Дополнително

12.   

10124/18

39

Усно

13.   

25311/20

38

Дополнително

14.   

10268/19

37

Дополнително

15.   

25321/20

37

Дополнително

16.   

10539/19

36

6

17.   

10645/20

36

6

18.   

10687/20

36

6

19.   

25315/20

36

6

20.   

10541/19

36

6

21.   

10131/18

36

Усно

22.   

10133/18

32

5

23.   

10575/19

30

5

24.   

25031/19

29

5

25.   

10223/18

29

5

26.   

25307/20

29

5

27.   

10176/18

28

5

28.   

10690/20

26

5

29.   

10231/19

26

5

30.   

10683/20

26

5

31.   

10672/20

25

5

32.   

10644/20

23

5

33.   

25310/20

23

5

34.   

24652/18

22

5

35.   

10663/20

22

5

36.   

10640/20

21

5

37.   

10651/20

19

5

38.   

10146/18

19

5

39.   

25317/20

19

5

40.   

10655/20

19

5

41.   

10652/20

19

5

42.   

10673/20

18

5

43.   

24666/18

17

5

44.   

10679/20

17

5

45.   

25041/19

17

5

46.   

10649/20

17

5

47.   

10661/20

17

5

48.   

10639/20

16

5

49.   

25019/19

15

5

50.   

25033/19

14

5

51.   

25314/20

14

5

52.   

10160/18

13

5

53.   

10125/18

12

5

54.   

25313/20

11

5

55.   

10637/20

10

5

56.   

10258/19

10

5

57.   

10169/18

9

5

58.   

25303/20

8

5

59.   

10122/18

6

5

60.   

10201/18

4

5

61.   

10685/20

4

5

62.   

24655/18

0

5

 
Предметен наставник

2 comments:

 1. Толку се лоши студентите, професоре?

  ReplyDelete
 2. Hello everyone my name is Stephanie Nathalie from Philippines, i never ever believed in spell until i meet a man called CHIEF IFAGBENRO Akereburu, who helped me cast a spell that brought back my ex-lover to me within 48 hours. CHIEF IFAGBENRO Akereburu spells works beyond my imaginations and today i am happily married me and my ex-lover are now husband and wife. What more can i say rather than to say thank you CHIEF IFAGBENRO Akereburu for been there for me,contact CHIEF IFAGBENRO Akereburu today and your life will never ever remain the same. YOU CAN CONTACT CHIEF IFAGBENRO AKEREBURU VIA EMAIL: chiefifagbenroakereburu@gmail.com OR CALL HIM ON
  +2349156071688

  NAME: Stephanie Nathalie
  COUNTRY: philippines

  ReplyDelete