Thursday, September 16, 2021

Пишување оцени - 17.09.2021

Почитувани студенти,

Сите вие кои не земавте оцени изминатите два термина, ве поканува утре во 12:00 часот да ги оставите вашите индекси кај координаторката на ИСЕР во библиотеката, Бидејќи имам доста обврски не ветувам дека би биле готови пред 14:30 часот. Или можеби ќе биде најдобро да си ги подигнете во понеделник. Ова е последен пост за пишување оцени во оваа сесија. Понатаму кога ќе бидам слободен ќе пишувам оцени. Затоа најдобро е утре да си ја завршите таа работа.

Предметен наставник

1 comment:

  1. Pocituvan profesore,
    Vo petokot (17.09.2021) go dostaviv dosieto so broj 25312/20 vo bibliotekata na ISER za potpis i ocenka. Vo dosieto ne e vnesena ocenkata. Ispitot HGF beshe polozen preku kolokvium vo ucebnata 2020/2021 godina. Ocenkata e vnesena vo iknow, no ne i vo dosieto sto kje mi pravi problem pri upis. Ocekuvam odgovor.
    Vi posakuvam sekoe dobro.

    ReplyDelete