Thursday, September 9, 2021

Резултати од испитот МОИ - 09.09.2021

Почитувани студенти,

Во прилог се резултатите од утринскиот испит по Медицински основи на инвалидноста. Шест студенти го положија испитот и јас им честитам во оваа пригода. Сепак, успеав да прегледам 55 тестови по двата предмета во некое разумно време.

Реден број

Број на индекс

Бодови

Оценка

1.      

9477/16

53

Дополнително

2.      

10046/17

45

Дополнително

3.      

9474/16

43

Дополнително

4.      

23273/14

36

6

5.      

9453/16

36

6

6.      

9493/16

36

6

7.      

10051/17

27

5

8.      

9481/16

26

5

9.      

24072/16

24

5

10.   

9506/16

23

5

11.   

9491/16

19

5

12.   

9463/16

18

5

13.   

24557/17

16

5

14.   

10113/17

14

5

15.   

23564/14

13

5

16.   

9557/16

12

5

17.   

9516/16

11

5

18.   

24506/17

 9

5

19.   

24515/17

 6

5

20.   

10058/17

2

5

21.   

9088/15

2

5

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment