Thursday, September 2, 2021

Семинар АСН - 02.09.2021

Почитувани постдипломци,
Сите вие кои не ги презентиравте своите семинарски трудови во јуни, ви нудам можност тоа да го сторите денес вечер. На барање на некои постдипломци заради работното време, семинарот по АСН го закажувам во 20:00 часот на Мајкрософт Тимс. Кликнете на линкот за да одите на состанокот.
Предметен наставник

No comments:

Post a Comment