Thursday, February 3, 2022

Резултати од испитот МОИ - 03.02.2022

Почитувани студенти,

Повелете резултати од испитот Медицински основи на инвалидноста. Честитки за студентката што положи. Пишувањето оцени ќе се реализира идната седмица.

Реден број

Број на индекс

Бодови

Оценка

1.      

10051/17

36

6

2.      

9481/16

21

5

3.      

9463/16

21

5

4.      

10028/17

19

5

5.      

10027/17

17

5

6.      

10074/17

15

5

7.      

24208/17

10

5

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment