Tuesday, February 1, 2022

Резултати од испитот ФФА - 01.02.2022

Почитувани студенти,

Во прилог се резултатите од утринскиот испит по Физиологија со функционална анатомија. Само две студентки го положија испитот, а други двајца се пуштени условно и треба усно да полагаат денес во 18:30 во овој Мајкрософт тим, или да им дадам термин најдоцна до задутре кога мора да се заврши со испитите. Резултатите се конечни и не се можни никакви поместувања. Честитки до положените, за другите подобро да не коментирам. Пишување оцдени утре. Видете следен блог пост.

Реден број

Број на индекс

Бодови

Оценка

1.      

25671/21

36

6

2.      

10477/19

36

6

3.      

10473/19

33

Условно

4.      

9453/16

33

Условно

5.      

25612/21

28

5

6.      

25376/20

27

5

7.      

10914/21

27

5

8.      

10732/20

27

5

9.      

9500/16

25

5

10.   

24208/17

24

5

11.   

25639/21

23

5

12.   

9478/16

23

5

13.   

24619/18

22

5

14.   

25640/21

22

5

15.   

10504/19

22

5

16.   

25689/21

21

5

17.   

10717/20

19

5

18.   

10935/21

19

5

19.   

10945/21

19

5

20.   

10484/19

17

5

21.   

24198/16

17

5

22.   

9481/16

17

5

23.   

24665/18

16

5

24.   

10905/21

16

5

25.   

25007/19

16

5

26.   

9516/16

16

5

27.   

10946/21

15

5

28.   

10939/21

14

5

29.   

9447/16

14

5

30.   

10937/21

14

5

31.   

10920/21

14

5

32.   

25631/21

13

5

33.   

10961/21

13

5

34.   

10917/21

12

5

35.   

10503/19

12

5

36.   

10489/19

12

5

37.   

24657/18

10

5

38.   

10472/19

10

5

39.   

25657/21

9

5

40.   

25359/20

9

5

41.   

9519/16

8

5

42.   

10925/21

8

5

43.   

24513/17

8

5

44.   

25673/21

8

5

45.   

24535/17

7

5

46.   

24509/17

5

5

47.   

25608/21

5

5

48.   

10924/21

4

5

49.   

23564/14

4

5

50.   

10941/21

4

5

51.   

9506/16

4

5

52.   

7107/11

4

5

53.   

25626/21

4

5

54.   

25628/21

4

5

55.   

10910/21

2

5

56.   

25676/21

0

5

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment