Monday, January 31, 2022

Резултати од испитот ХГФ - 31.01.2022

Почитувани студенти,

По напорна работа од 13,5 часа успеав истиот ден да прегледам 77 тестови. Резултатите се конечни и нема поместување на бодовите. Честитки до положените студенти. Го користам правото неколку студенти да ги проверам и на устен испит. Студентката што е пуштена условно и кај тие што пишува усно, треба да се јават утре 01.02.2022 во 18:30 на устен испит на платформата Мајкрософт Тимс во следниот ТИМ. Претходно треба да побараат пристап во тимот. Студентите што нема да ее појават на испитот од неоправдани причини, ќе треба да си го полагаат испитот во јунската сесија. Поради проблеми со прикажувањето на табелата во ХТМЛ, истата можете да ја симнете овде.

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment