Wednesday, January 12, 2022

Резултати од вториот колоквиум ХГФ - 12.01.2022

Почитувани студенти,

Во прилог се резултатите од утринскиот колоквиум по Хумана генетика и физиологија. Десет од четиринаесет студенти го положија вториот колоквиум и се стекнаа со право да имаат оцена. Оцени ќе се пишуваат по првата декада кога ќе биде објавен термин за тоа, а ќе има уште 1-2 други термини потоа. Им честитам на положените, другите четири студенти ќе мора да полагаат цел испит во јануарско-февруарската сесија која ќе започне наскоро.

Реден број

Број на индекс

ЕКТС

поени

1.     

25549/21

31

2.     

25558/21

28

3.     

25574/21

25

4.     

25305/20

25

5.     

10252/19

21

6.     

10853/21

20

7.     

25576/21

20

8.     

10971/21

20

9.     

10851/21

19

10.  

10949/21

18

11.  

10883/21

17

12.  

25684/21

15

13.  

10846/21

15

14.  

10652/20

12

Предметен наставник

No comments:

Post a Comment